Styling

In plaats van het benadrukken van het verschil tussen Verkoopgoedstyling en Interieurstyling, richt ik me graag op de overeenkomst ertussen. Of een huis nu verkocht wordt, vraagt om een restyling of een grondige verbouwing, de focus blijft gelijk.

Het gaat om het zo goed mogelijk presenteren van uw woning en het benadrukken van de positieve kenmerken

Voor mij ligt de uitdaging dan ook in het samen met u zoeken naar die positieve aspecten van uw woning. Wat vind u zo aantrekkelijk aan het huis, wat zou u graag zo willen houden, wat zijn de aspecten die u fijn vindt en die het huis tot een thuis maken? En wat zijn dan de knelpunten, wat zou u graag anders willen zien?
Als we daar een antwoord op hebben gegeven, kan het proces beginnen.

Bij Verkoopstyling breng ik in kaart welke veranderingen we kunnen aanbrengen in de woning en hoe we zo goed mogelijk de positieve kenmerken onder de aandacht van de potentiële koper kunnen brengen. Door middel van een mooie kleurbepaling, gebaseerd op de kleuren die nu al in de woning gebruikt zijn, accessoires en kleine meubelen om de juiste sfeer neer te zetten, wordt het totaalplaatje langzaam zichtbaar.

Bij Interieurstyling is het doel u met veel plezier nog jaren in uw huis te laten wonen. Bij dit proces bent u veel betrokken, omdat het heel belangrijk is dat u een goed gevoel heeft bij de door mij voorgestelde veranderingen en aanpassingen. U bepaalt hoever u daarin wilt gaan en wat uw budget is. Door uw smaak en voorkeuren in kaart te brengen, komen we samen tot een prachtig eindresultaat! Een totaalplaatje, waarbij meubels, accessoires, verlichting, kleuren en materialen, beeldend in kaart worden gebracht.

Stylen is het sleutelwoord. En daar is BY BONE in gespecialiseerd!